pellatv
Live

Αξιός Ποταμός: Άκαρπες οι έρευνες για τον 61χρονο που χάθηκε στον Αξιό Ποταμό

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για εντοπισμό του 61χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αξιού Ποταμού, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το αυτοκίνητό του αγνοούμενου εντοπίστηκε χθες σταθμευμένο στη γέφυρα του Αξιού Ποταμού. Από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν φόβοι για τη ζωή του 61χρονου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 61χρονος πριν εξαφανιστεί φέρεται να άφησε σημείωμα.

Χθες στελέχη της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ πραγματοποίησαν έρευνες και εντός του ποταμού για τον εντοπισμό του άνδρα. Από σήμερα στις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα συμμετέχουν και μέλη της εθελοντικής ομάδας του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ).

Όπως ανέφερε στο thestival.gr ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, "οι έρευνες της Ομάδας επικεντρώνονται στην παραποτάμια περιοχή”. Οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ αναμένεται να σηκώσουν και drone προκειμένου να χτενίσουν την ευρύτερη περιοχή και από αέρος. Εφόσον και οι σημερινές έρευνες μέχρι να πέσει το σκοτάδι δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα, θα συνεχιστούν και αύριο. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, οι αυριανές έρευνες του ΟΦΚΑΘ στο σημείο θα ενταθούν, με περισσότερα άτομα αλλά και σκύλους.

 

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαρτίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας

10:34 - Μιχάλης Κατρίνης: Επί 6 χρόνια η κυβέρνηση απέτυχε να αντιμετωπίσει την ανομία στα πανεπιστήμια

11:05 - Υποβολή Αιτήσεων Προγραμμάτων Μελισσοκομίας έως 30-5-2025

11:02 - Γιώργος Καρασμάνης: Με βαθειά θλίψη και απέραντο σεβασμό, αποχαιρετώ τον Πέτρο Μολυβιάτη

10:58 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

08:52 - Υπογράφτηκε το συμβόλαιο κυριότητας του πρώην Στρατοπέδου Δούμτσα Μαργαρίτη στο Δήμο Σκύδρας