pellatv
Live

Ανταλλαγή ευχών Νομάρχη με μαθητές

Αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Έδεσσας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τον κ. Νομάρχη Πέλλας, Μιχάλη Καραμάνη για ανταλλαγή ευχών, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Νομάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές, να ακούσει τις απόψεις τους για την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας και να εκφράσει τους δικούς του προβληματισμούς για το μέλλον. Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Νομάρχης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό να επικοινωνούμε με τη νέα γενιά και να αντλούμε, μέσα από τις απόψεις και τις ιδέες τους, αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον».

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27