pellatv
Live

Δύο νέα έργα ασφαλτοστρώσεων δρόμων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Μας ενδιαφέρει εξίσου η συνεχής βελτίωση των εθνικών δρόμων που διέρχονται από την Πέλλα, όπως και η ασφαλής επικοινωνία μεταξύ των αστικών περιοχών των Δήμων»

 

 

Δύο νέα έργα ασφαλτοστρώσεων υλοποιούνται τις ημέρες αυτές στα οποία πραγματοποίησε αυτοψία και ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησής τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής.

 

Το πρώτο έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση, μήκους 2 χιλιομέτρων, από την έξοδο Εξαπλατάνου μέχρι τη διασταύρωση Θεοδωρακίου. Υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρύτερου έργου «Συντηρήσεις σε τμήματα των επαρχιακών οδών 1,5 και 13», συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Το δεύτερο έργο αφορά την ασφαλτόστρωση οδικού τμήματος στο ύψος της διασταύρωσης Δροσιάς και της ομώνυμης βιομηχανικής περιοχής, μήκους 2,2 χιλιομέτρων. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος του έργου «Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας για την χρονική περίοδο 2024-2025», με προυπολογισμό 1,3 εκατομμύρια ευρώ .

 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζαμτζής αναφέρει: «Η ασφάλεια του οδικού δικτύου και η συνεχής βελτίωση των γεωμετρικών του χαρακτηριστικών είναι στην καθημερινή ατζέντα συνεργασίας που έχω με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Στόχος μας είναι να παρακολουθούμε την κατάσταση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητάς μας, επαγρυπνώντας για τις ανάγκες συντήρησης και βελτίωσης. Δεν νοείται Ανάπτυξη χωρίς ποιότητα οδικού δικτύου και γενικότερα υποδομών».  

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025