pellatv
Live

Εισφορές μόνο μέσω ΑΤΕ για αγρότες

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη γίνεται γνωστό ότι: Επικοινωνία είχε σήμερα Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ο Γιώργος Καρασμάνης με το Διοικητή του ΟΓΑ Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, στον οποίο επεσήμανε το μεγάλο πρόβλημα των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αγρότες καθώς δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από τις παραγωγές τους και δεν έχουν λάβει τις επιδοτήσεις ενιαίας ενίσχυσης. Ο Γιώργος Καρασμάνης ζήτησε από το Διοικητή του ΟΓΑ την παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών ώστε να διευκολυνθούν οι αγρότες και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους, χωρίς να έχουν πρόβλημα στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Ο κος Παπαγεωργόπουλος ενημέρωσε το βουλευτή πως ήδη έλαβε απόφαση για παράταση της προθεσμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών ΟΓΑ για τον κλάδο κύριας ασφάλισης. Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται χωρίς καμιά επιβάρυνση μέσω ΕΛΤΑ μέχρι και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, ενώ μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, θα μπορούν να πληρώνουν τις εισφορές μόνο μέσω της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) με την προσκόμιση ειδικού εντύπου το οποίο θα παραλαμβάνουν από τους ανταποκριτές του ΟΓΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων

13:05 - Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών -Πληροφορίες για δύο τραυματίες

13:02 - Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος στο μπαλκόνι: Ήταν κόκκινο από το κλάμα -Δεν υπήρχε ρεύμα, θλιβερή κατάσταση

12:55 - Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα Μαραθώνα -Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, βγήκε 112 για ετοιμότητα

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα