pellatv
Live

Έλλειψη σε βασικά αγαθά του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας – Κάλεσμα συμπολιτών για ενίσχυση

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας το οποίο αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του δήμου μας. Μέσω της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ωφελούνται σήμερα 150 νοικοκυριά με περίπου 400 μέλη , τα οποία λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας, ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κατ’ επέκταση των συμπολιτών του δήμου μας καλούνται όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις, οι τοπικοί φορείς και οι σύλλογοι να συνδράμουν με την προσφορά των βασικών αγαθών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο χρήζει άμεσης συνδρομής στα εξής βασικά είδη:

  • αλεύρι
  • ζυμαρικά (κυρίως κριθαράκι)
  • ζάχαρη

όπου και υπάρχει σημαντική έλλειψη και είναι απαραίτητα ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των ωφελούμενων τους επόμενους μήνες.

  • Αποδοχή δωρεών καθημερινά 8:30 – 15:30 Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, τηλ. 23330-53071 & 072
  • και στα καλάθια που είναι τοποθετημένα στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας – Πίτσιας – Σκλαβενίτης – Discount.
Ας σταθούμε όλοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια
δείχνοντας την ανθρώπινη μας πλευρά και αλληλεγγύη!
ΠΗΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας