pellatv
Live

Επιπρόσθετες εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Επιπρόσθετες εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025,  στο δεξιό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τη Χ.Θ. 35+000 έως τη Χ.Θ. 23+000.  

         Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας τμηματικά, από τις 7.30 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:31 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

18:26 - Λάκης Βασιλειάδης από Αριδαία: «Χρόνια Πολλά Αριδαία, Χρόνια Πολλά Αλμωπία! Τιμούμε τους αγωνιστές και τη μνήμη των προγόνων μας!»

15:26 - Εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στη Δράμα: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται περισσότερα μητρώα, αλλά περισσότερους Έλληνες»

15:21 - Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης στον Δήμο Έδεσσας

14:19 - Δωρεάν Πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στον Δήμο Έδεσσας 10 – 19 Νοεμβρίου 2025

13:16 - Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στον Πλαταμώνα

12:24 - “Τα λουτρά του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

12:14 - Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιαννιτσά και η σιωπή που πληγώνει την Πέλλα

15:34 - ΕΔΕΣΣΑ- ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΣΙΟΥ «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΔΕΣΣΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

15:28 - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ 113α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ