pellatv
Live

Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο την Μ.Ε Θεσσαλονίκης

 

Εργασίες  συντήρησης  θα  πραγματοποιηθούν  τις επόμενες ημέρες  από  τη  Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα,  θα  πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες συντήρησης:

α) Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι), από την ανατολική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 3, δηλαδή από το ύψος του τέρματος των λεωφορείων της Νεάπολης ως το ύψος του τέρματος των λεωφορείων του Πανοράματος (διασταύρωση προς Χορτιάτη).

 

β) Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης:

  • επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και, συγκεκριμένα, από τον κόμβο του αεροδρομίου έως την είσοδο της Περαίας
  • επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, από τα πράσινα φανάρια έως τον κόμβο Μουδανίων
  • επί της Επαρχιακής Οδού (Ρυσίου-Βασιλικών) από την αρχή (συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό 27 Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας) μέχρι τον οικισμό του Ρυσίου
  • επί της Επαρχιακής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι), από την ανατολική περιφερειακή έως τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 3, δηλαδή από το ύψος του τέρματος των λεωφορείων της Νεάπολης ως το ύψος του τέρματος των λεωφορείων του Πανοράματος (διασταύρωση προς Χορτιάτη)
  • επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Πυλαία-Χορτιάτης-Πανόραμα), από την ανατολική Περιφερειακή έως τη συμβολή με την επαρχιακή οδό 2 (Θεσσαλονίκη-Ρετζίκι-Ασβεστοχώρι) – χωρίς την οδό Κομνηνών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.

 

γ) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και αντικατάστασης των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας (Jersey) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα περίπου στη χιλιομετρική θέση 20+00 (στο ύψος των επιχειρήσεων «Συννεφούλα» και «Παραγωγός») με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι  παραπάνω εργασίες  θα  πραγματοποιηθούν  ανάλογα  με  τις  επικρατούσες  καιρικές  συνθήκες  και  η  ώρα  έναρξης  είναι  στις  7 το πρωί.

 

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τα τμήματα  Τροχαίας  Θεσσαλονίκης και Τροχαίας Θέρμης,  ώστε  να  γίνουν  οι  απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

18:29 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο

18:24 - Ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολούθησε τις εργασίες της 29ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων στην οποία συμμετείχαν και τρία δικά μας παιδιά από την Πέλλα

18:19 - Πανσέληνος στην Άφυτο – Μουσική και Χορός κάτω από το φως του φεγγαριού Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 | Λόφος Κουτσόμυλου, Άφυτος

18:16 - Λάκης Βασιλειάδης: Να γίνει δεκτό το αίτημα των σχολικών κυλικείων για λιγότερες μέρες φορολόγησης σύμφωνα με την λειτουργία τους

18:12 - Λουτρά Πόζαρ: Κέντρο Πολιτιστικής Εμπειρίας και Εκπαίδευσης – Συνεργασία με το Charles Darwin University

13:34 - ΔΉΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

13:31 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ MIRACULOUS, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες