pellatv
Live

Κατασκευή οδικού κόμβου στον οικισμό Λιποχωρίου

Ο Γιώργος Καρασμάνης, μόλις ενημερώθηκε για το αίτημα του Δήμου Σκύδρας σχετικά με την κατασκευή κόμβου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στον οικισμό Λιποχωρίου Σκύδρας, κατέθεσε το υπ' αριθμ. 2627 από 27-2-2009 έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκύδρας, υπογεγραμμένο από τον καθ' ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο, στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων κ. Σουφλιά Γεώργιο, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα κατασκευής του ανωτέρω κόμβου, καθόσον αφορά την οδική ασφάλεια τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και των κατοίκων του Νομού μας.
Σήμερα 22-4-2009 ο Γιώργος Καρασμάνης ενημερώθηκε από τον Υπουργό, ότι υπογράφηκε η απόφαση χρηματοδότησης κατασκευής του κόμβου κι ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (275.000 ευρώ).
Ακολουθεί η απόφαση σε περίληψη :
ΘΕΜΑ: «Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού διακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (275.000 ευρώ), από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε., για την εκτέλεση του έργου ΄΄Διαμόρφωση κόμβου επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στον οικισμό Λιποχωρίου Δήμου Σκύδρας Ν. Πέλλας΄΄».

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Εγκρίνουμε την διάθεση πίστωσης ποσού διακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (275.000 ευρώ) για την εκτέλεση του έργου που αναφέρεται στο θέμα.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου δεν θα υπερβαίνει την εγκρινόμενη πίστωση.
2. Ορίζουμε Διευθύνουσα Υπηρεσία την Δ.Ε.Σ.Ε. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Προϊστάμενη Αρχή την Δ.Δ.Ε. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
3. Καθορίζουμε με την πίστωση των διακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (275.000 ευρώ) να αντιμετωπισθούν οι δαπάνες για ολοκληρωμένη φάση εργασίας, γενικά έξοδα και όφελος εργολάβου (Γ.Ε. & Ο.Ε.), αναθεώρηση τιμών, απρόβλεπτα και Φ.Π.Α.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00