pellatv
Live

Λάκης Βασιλειάδης: Επιτρέπεται υπό όρους η μετακίνηση για κυνήγι και ψάρεμα

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη σας ενημερώνουμε ότι με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (ΦΕΚ Β’ 5726) προστέθηκε η άσκηση θήρας ή αλιείας ως λόγος μετακίνησης κατά το επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα μεταξύ 05:00 και 22:00.

Η μετακίνηση κυνηγών ή αλιέων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά εντός της οικείας Περιφερειακής Ενότητας ή εξαιρετικά στην περίπτωση της Αττικής εντός των ορίων της Περιφέρειας. Για λόγους ασφαλείας θα επιτρέπεται η συμμετοχή μέχρι και δύο ατόμων, κυνηγών ή αλιέων και θα πρέπει βεβαίως να τηρούνται όλα τα μέτρα μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Η Κυβέρνηση προχώρησε στην ικανοποίηση του αιτήματος που υποστηρίχθηκε από το σύνολο των κυνηγετικών συλλόγων της χώρας. Στην Πέλλα συγκεκριμένα εκφράστηκε με επιστολές προς τον αρμόδιο Υπουργό των Κυνηγετικών Συλλόγων Έδεσσας, Γιαννιτσών (Ο ΦΑΣΙΑΝΟΣ) και Αλμωπίας. Ο Λάκης Βασιλειάδης κατέθεσε με τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου στη Βουλή ως Αναφορές τις επιστολές αυτές όπως επίσης και σχετικών επιστολών της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Δεκεμβρίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

12:36 - ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ EΔΕΣΣΑΣ

12:34 - Εξιχνιάστηκαν 23 διαρρήξεις σε Ιερούς Ναούς σε περιοχές του Κιλκίς

11:29 - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 22/5

10:22 - Αφιερωμένο στη Μακεδονία το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δίου-Ολύμπου «Τάκης Μακρής» την Κυριακή 18 Μαΐου στο Λιτόχωρο με τη συμμετοχή 13 πολιτιστικών συλλόγων

10:20 - Κατάθεση Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Λάκη Βασιλειάδη για τις Βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024: «Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την αγροτική μας οικονομία με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος»

10:16 - Λουδίας: Το «Σημείο Μηδέν» παίρνει μπροστά

10:12 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

09:23 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς την Παρασκευή 16 Μαΐου

09:17 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ – ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ