pellatv
Live

Περιοδεία της υπ. Βουλευτού ΝΔ Πόπης Φουντουκίδου στην περιοχή του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου

Καθημερινά η κ. Φουντουκίδου επισκέπτεται απ' άκρο σε άκρο του νομού τους κατοίκους της Πέλλας, συζητά με τους πολίτες και ακούει όλα όσα τους απασχολούν.

Την Κυριακή επισκέφθηκε την περιοχή του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, όπου συνομίλησε μεταξύ άλλων και με κτηνοτρόφους, οι οποίοι της μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η κ. Φουντουκίδου τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι μεν δίκαια τα παράπονα των πολιτών για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν, σε καμιά όμως περίπτωση δεν αποτελεί λύση η αποδοκιμασία και η στήριξη των άκρων. Τα προβλήματα απαιτούν λύσεις, στις δυσκολίες απαντούμε με θετικές προτάσεις και όχι με άρνηση και η μόνη ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση που αυτή τη στιγμή υπάρχει είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσιεύτηκε στις 1 Μαΐου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027