pellatv
Live

Πρόσκληση για συνεδρίαση του ΔΣ ΔΕΥΑΓ

Σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ ΔΕΥΑΓ, που θα γίνει στις 08/02/2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7μμ στην αίθουσα Συμβουλίων του 2ου ορόφου, για να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ Η.Δ.

1. Ανάθεση μελέτης ¨Κατασκευή νέων δικτύων Ύδρευσης μεταφοράς πόσιμου νερού στον Δήμο και στους οικισμούς Γιαννιτσών¨ για ένταξή τους στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
2. Έγκριση ¨Συμφώνου αποδοχής όρων ¨ για το έργο ¨Κατασκευή 6 νέων υδρευτικών γεωτρήσεων στον Δήμο Γιαννιτσών¨.
3. Σύναψη προγραμματικών συβάσεων με τον Δήμο Γιαννιτσών για την κατασκευή έργων από την ΔΕΥΑΓ.
4. Δημοπράτηση του έργου ¨Συστήματα παρακολούθησης ποσότητας – ποιότητας πόσιμου νερού Δήμου Γιαννιτσών¨.
5. Ορισμός επιτροπής διενέργειας – αξιολόγησης διαγωνισμού του έργου ¨Συστήματα παρακολούθησης ποσότητας – ποιότητας πόσιμου νερού Δήμου Γιαννιτσών¨.
6. Αιτήσεις εργαζομένων.
7. Αιτήσεις Δημοτών.

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΓ, Αλέξανδρος Βουδρισλής

Δημοσιεύτηκε στις 5 Φεβρουαρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:22 - Αφιερωμένο στη Μακεδονία το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δίου-Ολύμπου «Τάκης Μακρής» την Κυριακή 18 Μαΐου στο Λιτόχωρο με τη συμμετοχή 13 πολιτιστικών συλλόγων

10:20 - Κατάθεση Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Λάκη Βασιλειάδη για τις Βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024: «Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την αγροτική μας οικονομία με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος»

10:16 - Λουδίας: Το «Σημείο Μηδέν» παίρνει μπροστά

10:12 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

09:23 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς την Παρασκευή 16 Μαΐου

09:17 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ – ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:08 - Μαθήματα μηχανολογίας για γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ) από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Π.Ε. Πιερίας την Τρίτη 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025