pellatv
Live

Συνάντηση του ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη με τη Διοίκηση της Δ.ΥΠ.Α. για τις εργατικές κατοικίες του Αρχοντικού

Συνάντηση με τους τρείς Υποδιοικητές της Δ.ΥΠ.Α., κ. Βασίλη Γεωργιάδη, κ. Γιώργο Καραχάλιο και κ. Γιάννα Χορμόβα, για το έργο των εργατικών κατοικιών της περιοχής του Αρχοντικού του Δήμου Πέλλας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης.

Σε συνέχεια της συνάντησης του τον περασμένο Δεκέμβριο με τον τότε Υπουργό Εργασίας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, και της εκφρασμένης πολιτικής βούλησης για ολοκλήρωση του έργου, μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων, ο κ. Σταμενίτης συζήτησε με τη Διοίκηση της ΔΥ.Π.Α. για την πορεία του ζητήματος.

Όπως ενημερώθηκε σήμερα, κατά το προηγούμενο διάστημα είχε δοθεί εντολή ώστε να καταγραφούν οι εργασίες που υπολείπονταν, προκειμένου αυτές να πραγματοποιηθούν και το έργο να παραδοθεί. Η μελέτη καταγραφής έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται αρχές του 2025 να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Ακολούθως, θα εκκινήσει η διαδικασία της δημοπράτησης, ώστε ο ανάδοχος που θα προκύψει να προχωρήσει στις εργασίες που ορίζονται από την προαναφερόμενη μελέτη και το έργο να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στους δικαιούχους.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Υφυπουργός κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Οι εργατικές κατοικίες του Αρχοντικού είναι ένα ζήτημα που έχει καθυστερήσει, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους δικαιούχους του προγράμματος. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα, έχει βάλει σε μια σειρά την εξέλιξη του έργου και σύντομα αναμένουμε την ολοκλήρωση του και την απόδοση των κατοικιών στους δικαιούχους».

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών