pellatv
Live

Συνάντηση του ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη με τη Διοίκηση της Δ.ΥΠ.Α. για τις εργατικές κατοικίες του Αρχοντικού

Συνάντηση με τους τρείς Υποδιοικητές της Δ.ΥΠ.Α., κ. Βασίλη Γεωργιάδη, κ. Γιώργο Καραχάλιο και κ. Γιάννα Χορμόβα, για το έργο των εργατικών κατοικιών της περιοχής του Αρχοντικού του Δήμου Πέλλας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης.

Σε συνέχεια της συνάντησης του τον περασμένο Δεκέμβριο με τον τότε Υπουργό Εργασίας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, και της εκφρασμένης πολιτικής βούλησης για ολοκλήρωση του έργου, μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων, ο κ. Σταμενίτης συζήτησε με τη Διοίκηση της ΔΥ.Π.Α. για την πορεία του ζητήματος.

Όπως ενημερώθηκε σήμερα, κατά το προηγούμενο διάστημα είχε δοθεί εντολή ώστε να καταγραφούν οι εργασίες που υπολείπονταν, προκειμένου αυτές να πραγματοποιηθούν και το έργο να παραδοθεί. Η μελέτη καταγραφής έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται αρχές του 2025 να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Ακολούθως, θα εκκινήσει η διαδικασία της δημοπράτησης, ώστε ο ανάδοχος που θα προκύψει να προχωρήσει στις εργασίες που ορίζονται από την προαναφερόμενη μελέτη και το έργο να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στους δικαιούχους.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Υφυπουργός κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Οι εργατικές κατοικίες του Αρχοντικού είναι ένα ζήτημα που έχει καθυστερήσει, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους δικαιούχους του προγράμματος. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα, έχει βάλει σε μια σειρά την εξέλιξη του έργου και σύντομα αναμένουμε την ολοκλήρωση του και την απόδοση των κατοικιών στους δικαιούχους».

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025