pellatv
Live

Συνεχίζεται η προσπάθεια για παραμονή του ΑΕΙ Έδεσσας

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ιωάννη Χατζηδημητρίου στη Θεσσαλονίκη είχαν στις 14/12, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου, ο Βουλευτής Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας Φίλιππος Γκιούρος Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Γιάννου και αφορούσε το θέμα της παραμονής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών στην Έδεσσα. Στη συζήτηση που έγινε ο κ. Χατζηδημητρίου αποτίμησε θετικά το αίτημα της παραμονής του τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Έδεσσα και δήλωσε τη στήριξη του στην προσπάθεια που γίνεται από τους πολιτικούς φορείς της Πέλλας. Ωστόσο, δήλωσε ότι είναι πολιτική απόφαση το θέμα της παραμονής ή όχι του τμήματος στην πόλη της Έδεσσας. Θ. Θεοδωρίδης: «Σχεδιάζουμε τι επόμενες ενέργειες για τα θέματα της Πέλλας» Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης, τον οποίον συνδέουν φιλικές σχέσεις με τον κ. Πρύτανη, ανέφερε ότι θα συνεχίσει την κοινή προσπάθεια με το Δήμαρχο Έδεσσας για την παραμονή του τμήματος στην Έδεσσα, αφού στεγάζεται σε εγκαταστάσεις ιδιόκτητες, με άριστες υλικοτεχνικές υποδομές. Παράλληλα, η παρουσία του Πανεπιστημιακού τμήματος αποτελεί και ένα ισχυρό κίνητρο για την ανάπτυξη της οικονομίας της πόλης και της Π.Ε. Πέλλας και βελτιώνει το μορφωτικό και βιοτικό επίπεδο των πολιτών της Πέλλας. Άλλωστε το έργο του τμήματος και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι πολυδιάστατο και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει δεν περιορίζονται μόνο στη μαθησιακή διδασκαλία. Εν κατακλείδι, μέσα στις γιορτές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης προγραμματίζει ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των Βουλευτών και των Δημάρχων της Πέλλας για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους φορείς και τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας όπως το οδικό δίκτυο – τμήμα παράκαμψης Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών- το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας και το θέμα της παραμονής του τμήματος Μάρκετινγκ στην Έδεσσα κλπ.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών