pellatv
Live

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων του κινήματος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15/05/2011, από τις 10:00 έως τις 15:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΛΦΑ" στην Έδεσσα (Διεύθυνση: Εγνατίας 28).
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας, έχουν όλα τα μέλη του κινήματος (εγγραφή μέχρι και την Τετάρτη 11/5) και με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης υποψηφίου συνέδρου την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 20.00. Οι υποβολές υποψηφιοτήτων για το Νομό Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του κινήματος.
Οι εκλογικοί κατάλογοι μελών θα ανοίξουν ξανά την ημέρα των εκλογών (Κυριακή 15 Μαΐου) οπότε θα είναι δυνατή η εγγραφή και νέων μελών, τα οποία θα έχουν όμως μόνο το δικαίωμα του εκλέγειν.
Τα μέλη του κινήματος, θα μπορούν να ψηφίσουν το σύνεδρο της επιθυμίας τους, 
με αυτοπρόσωπη παρουσία, και μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητος, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης, ή άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο προκύπτει η ταυτοπροσωπία.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:36 - Η Βουλή των Ελλήνων τιμά με τη φωταγώγηση του κτηρίου της τη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού

10:26 - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής στο Δήμο Έδεσσας

10:23 - Συνάντηση συνεργασίας εκπροσώπων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας και Kavadarci

10:19 - Ενημέρωση & Επιμόρφωση για Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και Πρώτες Βοήθειες στην Αρνισσα

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ