pellatv
Live

Τέλος στην ταλαιπωρία πεζών και οδηγών μετά την

  Ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Ειρήνης βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία και την ανασφάλεια πεζών και οδηγών που κινούνταν στο συγκεκριμένο σημείο. Πρόκειται για το σημαντικότερο τμήμα της παραπάνω οδού που συνδέει την ανατολική περιφερειακή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου στο ύψος του ναού Αγίας Παρασκευής. Μάλιστα στη συμβολή των δύο οδών έχουν τοποθετηθεί και φωτεινοί σηματοδότες αφού η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο είναι μεγάλη καθώς εκτός των άλλων λειτουργούν και δύο δημοτικά σχολεία στην περιοχή. Η παρέμβαση αυτή είναι τμήμα ενός ευρύτερου έργου που αφορά την διάνοιξη και ασφαλτόστρωση της οδού Ξενοπούλου που έχει ήδη ολοκληρωθεί και αντίστοιχα της οδού Κρητών και Μανιατών όπου αυτή την περίοδο εκτελούνται αντίστοιχα έργα. Στόχος της δημοτικής Αρχής όπως δήλωσε ο δήμαρχος Γιαννιτσών είναι η αναβάθμιση σε αυτό το τμήμα της πόλης που τα τελευταία χρόνια παρουσίασε οικιστική ανάπτυξη χωρίς ωστόσο την δημιουργία των απαραίτητων υποδομών. Όπως επισήμανε ο κ. Παπανικολάου τα οφέλη για τους πολίτες αλλά και τους οδηγούς που κινούνται σε αυτό το κομμάτι της πόλης είναι αρκετά και αφορούν την βελτίωσης της εικόνας και την ασφαλή και άνετη μετακίνηση. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής Αρχής το έργο των ασφαλτοστρώσεων θα συνεχιστεί στους επόμενους μήνες κυρίως σε περιοχές εντός της πόλεως όπου υπάρχουν χρόνια καταγεγραμμένα προβλήματα αλλά και επιτακτική ανάγκη για αντίστοιχες παρεμβάσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών