pellatv
Live

Το γηροκομείο Έδεσσας «Ευάγγελος και Αμαλία Δίζα» αποδέχθηκε την ευγενική χειρονομία δωρεάς ενός σύγχρονου απινιδωτή

Το γηροκομείο Έδεσσας «Ευάγγελος και Αμαλία Δίζα» αποδέχθηκε την ευγενική χειρονομία  δωρεάς ενός σύγχρονου απινιδωτή από συμπολίτες μας στη μνήμη ενός συγγενικού τους προσώπου.

Ο κ. Τρύφων Νίκου διοικητικά υπεύθυνος του Γηροκομείου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους δωρητές που με την πράξη τους αυτή αποτελούν παράδειγμα ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας. Ξενάγησε τους δωρητές στους χώρους του Γηροκομείου και τους ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας του ιδρύματος. Επίσης τόνισε ότι η παραπάνω δωρεά συμβάλλει στη βελτίωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Γηροκομείου και αποτελεί ένα δώρο ζωής για την προώθηση της ασφάλειας και της προστασίας των τροφίμων του.

Η κ. Καραμπατσούδη Ελένη Ιατρός Καρδιολόγος και Αντιδήμαρχος Υγείας, ενημέρωσε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου για τον τρόπο λειτουργίας του απινιδωτή. Επίσης ανέφερε πως θα γίνει καταχώρηση του στο Διαδικτυακό Εθνικό Μητρώο Απινιδωτών και με τον τρόπο αυτό θα αποτελεί σημείο αναφοράς σε όσους συνανθρώπους μας το χρειάζονται, αφού θα είναι ενημερωμένο το πλήρωμα των διασωστών.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών