Ένας Έλληνας καθηγητής Οφθαλμολογίας, στο Πανεπιστήμιο Harvard στις ΗΠΑ, σώζει όχι μόνο μάτια αλλά και ζωές με μία μέθοδο που […]
Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου, 2015
Η βρώμη είναι ένα δημητριακό υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα και […]
Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου, 2015
Ένα από τα πιο αδικημένα φρούτα, ο λωτός σχεδόν άγνωστος για τους περισσότερους δεν έχει καταφέρει να πάρει την θέση […]
Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου, 2015
Έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έλαβε ο πρώτος γενετικά τροποποιημένος σολομός για εμπορική διάθεση, και μάλιστα […]
Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου, 2015
Τρώγονται ψητά ή βραστά, χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική, ενώ σε κάποιες περιοχές της Ασίας γίνονται ακόμη και αλεύρι. […]
Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου, 2015
Είναι δύσκολο για τις περισσότερες γυναίκες να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διατροφή, όταν το πρόγραμμά τους είναι γεμάτο ραντεβού και είναι […]
Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου, 2015
Οι μαθητές του Δημοτικού που τρώνε πρωινό πριν πάνε στο σχολείο, έχουν έως διπλάσια πιθανότητα να πετύχουν βαθμούς πάνω από […]
Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου, 2015
Άφθες στο στόμα: Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι Οι άφθες ή άφτρες είναι στοματικά έλκη (πληγές) που εμφανίζονται […]
Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου, 2015
Γνωρίστε πως μπορείτε να νικήσετε τη γήρανση με τις κατάλληλες τροφές αλλά και το μυστικό της μακροζωίας που ανακάλυψαν οι […]
Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου, 2015
Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού […]
Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου, 2015